Informatiedagen 2012 School voor Voetreflexologie:

22 juni om 16.30 uur Zenit Spoorstraat 62 Alkmaar

23 juni om 12.00 uur Zizi Stationsweg 1 Breukelen

2 sept om 15.30 uur Zenit Spoorstraat 62 Alkmaar

14 sept om 16.30 uur Zenit Spoorstraat 62 Alkmaar

15 sept om 14.30 uur Zizi Stationsweg 1 Breukelen

In juni en september organiseert de School voor Voetreflexologie informatiedagen in Alkmaar en Breukelen. Manda Bergsma legt duidelijke uit wat de vakken inhouden en er is inzage in de lesboeken.

De School biedt 3 opleidingen aan: opleiding tot Voetreflextherapeut,

Opleiding tot HBO Voetreflextherapeut en opleiding Medische vakken op HBO-niveau. De opleiding tot Voetreflextherapeut start in september te Alkmaar en Breukelen en in januari 2013 te Amsterdam. In deze opleiding krijgt u theoretische- en praktische kennis van voetreflexologie en u krijgt een gedegen medische kennis. Na het volgen van de opleiding kunt u een eigen voetreflexpraktijk starten.

De School voor Voetreflexologie bestaat reeds 24 jaar is erkend door de VBAG, VNT, BATC, NVVT, CPION, en de FAGT. De HBO-opleidingen zijn aangesloten bij de FONG.

Vakken:

Voetreflextherapie, hand- en oorreflexologie, meridiaanleer,

5 elementenleer, chakra’s, metamorfosemassage, persoonlijke- en therapeutische vorming, opzetten praktijk en medische vakken.

Werking voetreflexologie:

De voet weerspiegelt ons hele lichaam. Lichamelijke en evt. psychische klachten zijn op de corresponderende zones op de voet terug te vinden. Door deze zones met de juiste dosering te masseren verminderen of verdwijnen de klachten.

De School voor Voetreflexologie hanteert de voetreflexmethode ‘Manda Bergsma’. Veel elementen vanuit de acupunctuur en fysiotherapie worden succesvol toegepast in deze voetreflexmethode. Hierdoor gaat zij dieper in op de oorzaak van de klacht en is zij zeer doeltreffend bij allerlei lichamelijke en psychische klachten. U leert o.a. te behandelen met voetreflextherapie: stress, hoofdpijn/migraine, (sport)blessures, orgaanklachten (b.v. maagpijn, nierklachten, obstipatie), spieraandoeningen, gewrichtsproblemen, hormonale problemen, en u kunt helpen bij verwerking en loslaten van blokkerende emoties.

Inlichtingen:

School voor Voetreflexologie

Tel: 0222-319708

website: www.voetreflexologie.com