Woensdag 14 november en 16 januari om 19.00 uur in Sporthal de Pijp organiseert de School voor Voetreflexologie een informatieavond. Tijdens de informatieavond geeft Sandra Koopmans uitleg over de erkende Opleiding tot Voetreflextherapeute, alle vakken worden belicht en er is inzage in de lesboeken. Graag op tijd komen.

Opleiding Voetreflextherapeut(e)

De opleiding start in Amsterdam op 25 januari 2013.

In deze opleiding krijgt u theoretische- en praktische kennis van voetreflextherapie en u krijgt een gedegen medische kennis (mensen met reeds medische vooropleiding krijgen hiervoor vrijstelling).

Na het volgen van de opleiding kunt u een eigen voetreflexpraktijk starten en eventueel doorstromen naar het 3e jaar van de opleiding HBO Voetreflextherapeut.

De School voor Voetreflexologie is erkend door de FONG, BATC, NVVT, KTNO, VBAG, VNT, FAGT en het CRKBO (i.v.m. btw vrijstelling).

Vakken:

Voetreflextherapie, handreflexologie, oorreflexologie, meridiaanleer,

5 elementenleer, chakra’s, metamorfosemassage, persoonlijke- en therapeutische vorming, opzetten praktijk en medische vakken: anatomie, fysiologie en pathologie (voor de mensen zonder medische vooropleiding).

Werking voetreflexologie:

De voet weerspiegelt ons hele lichaam. Lichamelijke en evt. psychische klachten zijn op de corresponderende zones op de voet terug te vinden. Door deze zones te masseren verminderen of verdwijnen de klachten.

De School voor Voetreflexologie hanteert de voetreflexmethode ‘Manda Bergsma’. Veel elementen vanuit de acupunctuur en fysiotherapie worden succesvol toegepast in deze voetreflexmethode. Hierdoor gaat zij dieper op de oorzaak van de klacht in en is zij zeer doeltreffend bij allerlei lichamelijke en psychische klachten. U leert o.a. te behandelen : stress, hoofdpijn/migraine, (sport)blessures, orgaanklachten (b.v. maagpijn, nierklachten, obstipatie), hormonale problemen.

Inlichtingen:

School voor Voetreflexologie

Alkmaar Amsterdam Breukelen

Tel: 0222-319708

e-mail: info@voetreflexologie.com

website: www.voetreflexologie.com