Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Meer informatie op voetreflexologie.startpagina.nl

Infodag Erkende opleiding Voetreflexologie te Amsterdam

  • School voor Voetreflexologie

    INFORMATIEDAGEN

    ERKENDE BEROEPSOPLEIDING TOT VOETREFLEXTHERAPEUT(E) in AMSTERDAM

    Informatiedag: 16 januari om 19.00u

    Locatie: Sporthal de Pijp te Amsterdam (denksportzaal)

    Tijdens de informatieavonden legt Sandra Koopmans uitgebreid uit wat voetreflextherapie is, wat de vakken inhouden en kan het lesmateriaal ingezien worden.

    De opleiding tot Voetreflextherapeut van de School voor Voetreflexologie start op 25 januari 2013 in Amsterdam, Lizzy Ansinghstraat 88 (sporthal de Pijp). De lessen zijn 2 x per maand op een vrijdag te volgen. De School voor Voetreflexologie biedt haar opleiding ook aan in Alkmaar (maandagen) en in Breukelen (zaterdag).

    Erkenning: de opleiding tot Voetreflextherapeut is erkend door de VBAG, VNT, BATC, NVVT, CPION, FAGT.

    De opleiding tot HBO-Voetreflextherapeut is erkend door de FONG.

    Vakken:

    Voetreflextherapie, handreflexologie, oorreflexologie, meridiaanleer, 5-elementenleer, chakra’s, metamorfosemassage, persoonlijke- en therapeutische vorming, opzetten praktijk en medische vakken op mbo-4 niveau(voor de mensen zonder medische vooropleiding).

    Methode ‘Manda Bergsma’:

    De oprichtster van de School voor Voetreflexologie is werkzaam geweest als fysiotherapeut, acupuncturist en voetreflextherapeut. Zij heeft belangrijke elementen uit die drie geneeswijzen samengevoegd tot de methode ‘Manda Bergsma’. Hierdoor is deze voetreflextherapie zeer doeltreffend bij allerlei lichamelijke en psychische klachten. U leert o.a. te behandelen met voetreflextherapie: stress, hoofdpijn/migraine, (sport)blessures, orgaanklachten (b.v. maagpijn, nierklachten, obstipatie), spieraandoeningen, slijmbeursontsteking, gewrichtsproblemen, hormonale problemen, nierstenen en helpt bij verwerking en loslaten van blokkerende emoties.

    Inlichtingen:

    School voor Voetreflexologie

    Tel: 0222-319708

    website: www.voetreflexologie.com

    email : voetreflexologie@hetnet.nl

  • Anne

    Geachte L.S.,

    Wat kost de opleiding? Is het alleen praktijk, of ook tentames en scriptie maken? Wordt de behandeling na het bezit van het diploma vergoed door zorgverzekeraars? Is het inschrijfgeld aftrekbaar van de belasting?

    Graag ontvang ik uw reactie.

    Vriendelijke groet,

    Anne lalji

  • Total Health

    Voor de open dagen en kennismakingsworkshops voetreflex en chinli tuina kunt u kijken op http://www.totalhealth.eu/content/voetreflex/open_dagen. Graag zien wij u op een van deze dagen verschijnen!