Vrijdagavond 4 oktober starten wij weer een basiscursus Voetreflexmassage en een jaaropleiding Voetreflexologie. De basiscursus doen wij geheel zelf en voor de jaaropleiding

hebben wij diverse HBO-geschoolde docenten die verschillende gastcolleges over o.a voedingsleer, oorreflexologie, Vas-diagnostiek, handreflexologie en voetdiagnostiek komen geven. Ook rondt de HAN (Haagsche Academie Natuurgeneeskunde) het komende jaar hun huidige opleiding in onze praktijk af. Maar zeer waarschijnlijk willen wij hun opleiding in onze praktijk voort gaan zetten. De HAN heeft op het gebied van voetreflexopleidngen altijd al een heel goede naam gehad in Nederland en wij vinden het zonde als deze opleiding verloren zou gaan voor Nederland. Als dit zover is, zullen al onze opleidingen wel een erkenning gaan krijgen. De opleidingskosten zullen daardoor helaas wel flink stijgen bij ons. Dus voor al diegenen die nog voor betaalbare prijzen een goede voetreflexcursus zoeken, zou ik zeggen grijp dit jaar hiervoor je laatste kans.

Meer informatie over onze basiscursus Voetreflexmassage en onze jaaropleiding Voetreflexologie is te vinden op onze website: www.praktijkdeRegenboog.nl . Behalve deze cursussen bieden wij ook nog vele andere cursussen tegen betaalbare prijzen aan.Maar u kunt natuurlijk ook rechtstreeks contact opnemen met de eigenaar/docent van de praktijk: Wil Visser (070-393.81.81) / wvisserw@ziggo.nl .

Binnen onze praktijk hebben we ook nog een aantal ruime kamers te huur voor bijv. voetreflexologen. Maar ook masseuses (liefst met de erkende opleiding :sportmassage) en andere disciplines die binnen onze specialisatie (Natuurgeneeskunde) vallen, zijn welkom in onze praktijk. Ook deelhuur voor een aantal dagen of dagdelen is bespreekbaar.